Bejegyzések betöltése…

Netes társkeresőn pasizik a magyar énekesnő

A műmosolyok, a beállított profilképek, a manipulált kajafotók és a látszat-boldogság ellen lép fel Köles Eliza. A tehetséges, fiatal énekesnő-dalszerző hamarosan megjelenő jazz, funk és electroswing hatású bemutatkozó albumához elkészült a Fake (Kamu) című dal videóklipje, amelyben Eliza háromféle alakban csetlik-botlik egy társkereső applikációban.

Szórakoztató, mégis elgondolkodtató klipet forgatott Fake (Kamu) című dalához Köles Eliza. Az énekesnő három lányt alakít, akik egész másnak mutatják magukat, mint akik valójában, és így próbálnak bepasizni egy társkereső applikáció segítségével. Az eredmény siralmas, a kamucsajoknak még erőszakos próbálkozásokkal sem sikerül megnyerniük a kiszemelt férfiakat.

-Hajmosás után, smink nélkül ültem otthon, és beugrott, hogy ha így most meglátna valaki, biztos törölne az ismerősei közül. Ez persze csak vicc, de innen jött a dal ötlete. Amit az emberek manapság a közösségi médiában mutatnak magukból, az köszönőviszonyban sincs a valósággal. A képek alapján mindenki vonzó, mindenkinek harmonikus és boldog az élete, tökéletes a családja, a barátai, az otthona, az ételei, de ez a legtöbb esetben nem igaz. A kamu fotók mögött valahol ott bujkálnak az igazi emberek, akik sokszor magányosak és rettegnek. A sok manipuláció mögött egyre nehezebb meglátni az igazi személyiségüket. A Fake videóklipjében három lányt játszom, akik a szélsőségektől se riadnak vissza, csak hogy bepasizzanak, de a sok hazugság visszaüt, és a társkeresésük kudarcba fullad. Ezzel a dallal arra biztatok mindenkit, hogy kezdjék el felvállalni önmagukat, mert eljött az őszinteség ideje! – mondta Köles Eliza.

Bájos arc, vörös hajzuhatag, kellemes, búgó énekhang, táncolható zene, csajos dalszövegek – Köles Eliza hangját a Hollywood Hírügynökség videóinak főcímzenéjéből, az arcát pedig a Ki Mit Tube? internetes tehetségkutatóból többen már ismerik. Eliza zenészcsaládba született, így pici korától természetes közeg volt számára a zene és művészetek világa, ezért drámatagozatra ment továbbtanulni Szentesre. Az érettségi után a harmadik rostáig jutott el a Színművészeti Egyetem felvételijén, és azonnal leszerződtette a Nemzeti Színház, ahol több darabban is bemutatkozott kisebb-nagyobb szerepekben. A színházat a Bartók Béla Konzervatórium miatt hagyta ott, ahol jazz ének szakon végzett. Eliza első kislemeze, a Sassy Girls (Pimasz lányok) áprilisban jelent meg a Music Fashion Kiadónál, bemutatkozó albuma pedig július végére várható. A fiatal énekesnő jelenleg Gájer Bálinttal turnézik. A népszerű swing énekes koncertjén július 15-én a Városmajori Szabadtéri Színpadon is Eliza és társai lesznek az előzenekar.

Köles Eliza első nagylemeze a Music Fashion Kiadó gondozásában jelenik meg az NKA és a Cseh Tamás Program támogatásával.

Bővebben:

http://elizakoles.com/
https://www.facebook.com/elizakolesofficial/
http://musicfashion.hu/

 

Legfrissebb hozzászólások