Bejegyzések betöltése…

Cserenkó Gábor: Egy megfigyelő feljegyzései – könyvbemutató a Rátkaiban

Állandó szerzőnk, Cserenkó Gábor könyvbemutatója 2018. március 22-én, este 18: 00 órakor lesz a Rátkai Klubban (Bp. Zsombolyai u. 6.)

“Cserenkó Gábor lemegy az utcára, megnézi, mi van, de aztán nem szimplán az lesz, hogy hazamegy és megírja, amit látott, hanem belebújik mások bőrébe, leolvassa a gondolataikat, átérzi az érzéseiket, kilesi a történeteiket, és még azelőtt ül le a klaviatúra elé, hogy önmagává visszaöltözött volna. Ez a kötet úgy van felépítve, akár a mobiltelefon kamerája: előbb messziről mutatja a dolgokat, azután rázoomol, hogy közelről vehessünk szemügyre mindent. A kép minden esetben éles.” (Benedek Szabolcs)

***

Cserenkó Gábor könyvbemutatóCserenkó Gábor Képeslapok a szakadékból című sorozatában eddig megjelent írásai itt.

Cserenkó Gábor alkotásai a Lenolaj.hu oldalán

Cserenkó Gábor (1978) Kalocsán született. A bajai Eötvös József Főiskolán szerzett könyvtáros képesítést. Dolgozott iskolában, könyvtárban, kulturális újságíróként. Tevékenykedett rendezvényszervezőként, újságszerkesztőként, vezetett filmklubokat. Novellái, kisprózái rendszeresen jelennek meg online fórumokon és nyomtatott irodalmi folyóiratokban is. Eddigi kötetei: Talán a dalok (2012), Nem veled nevetek (2015), Egy megfigyelő feljegyzései (2017).

 

Legfrissebb hozzászólások